Izraelska armija obnovila napade na Gazu posle raketne vatre

Izvor: Studio B, 27.Jul.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska armija obnovila napade na Gazu posle raketne vatre

Izraelska armija saopštila je danas da obnavlja udare na Gazu sa kopna, mora i iz vazduha, pošto je Hamas nastavio da ispaljuje rakete, okončavši unilateralno humanitarno primirje.

"Nakon neprestane raketne vatre Hamasa tokom čitave humanitarne pauze, sa kojom smo se saglasili za dobrobit civilnog stanovništva Gaze, IDF (izraelska odbrambena armija) će sada obnoviti vazdušnu, pomorsku i kopnenu aktivnost u pojasu Gaze", navedeno je u saopštenju.

Vojni portparol Peter Lerner naveo je na Tviteru da izraelska vojska "obnavlja ofanzivne aktivnosti" zbog flagrantnog kršenja humanitarnog prekida vatre.

 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamas ne želi mir, nastavljeni sukobi u Gazi

Izvor: Mondo, 27.Jul.2014

Izraelska armija saopštila je danas da obnavlja udare na Gazu sa kopna, mora i iz vazduha, pošto je Hamas nastavio..

Nastavak na Mondo...

Izraelska armija obnovila napade na Gazu zbog raketiranja

Izvor: Politika, 27.Jul.2014

TEL AVIV, GAZA – Izraelska armija saopštila je danas da nakon „neprekidne raketne vatre Hamasa” tokom unilateralnog izraelskog produženja privremenog humanitarnog primirja, obnavlja vazdušne, kopnene i pomorske udare na miltante u Gazi...Dopisnici Bi-Bi-Sija u pojasu Gaze kažu da su se odmah...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.