Izboden predsednički kandidat u Brazilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden predsednički kandidat u Brazilu

Vodeći predsednički kandidat i lider krajnje desnice u Brazilu Žair Brolsonaro izboden je nožem u stomak na skupu tokom predizborne kampanje, rekao je njegov sin Flavio.

Bolsonaro se u bolnici oporavlja od rane koja je "samo površinska", naveo je on na Tviteru.

Televizija Globo prikazala je snimke na kojima se vidi kako pristalice na ramenima nose Bolsonara pošto je izboden u Žuis de Fori, prenosi Rojters.

Lokalna policija rekla je za Rojters da je uhapsila napadača, ali nije otkrila njegov identitet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predsednički kandidat KRITIČNO nakon napada!

Izvor: Mondo, 07.Sep.2018, 08:27

Vodeći predsednički kandidat i lider krajnje desnice u Brazilu Žair Bolsonaro koji je izboden nožem u stomak na skupu tokom predizborne kampanje, operisan je i nalazi se u ozbiljnom stanju...To su danas potvrdili njegov sin Flavio i portparolka bolnice..."Žalosno, situacija je ozbiljnija nego što...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.