Hitler mogao da spasi muslimane?!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitler mogao da "spasi" muslimane?!

Arapska novinarka Hadidža Bengena objavila je na Facebooku tekst pod naslovom "Hitlerova humanost".

prev next 0 0

 

1 / 2

 

2 / 2

Ona je uz fotografiju vojnika i oficira SS muslimanske veroispovesti koji obavljaju "namaz" napisala da im je "Hitler dozvolio da se mole".

Ova novinarka, zaposlena na kanalu "Al Džazira", smatra da bi pobeda nacista >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << omogućila muslimanima da slobodno ispovedaju islam.

"Mediji u rukama Jevreja zamagljuju ovu istinu i usmeravaju pažnju na spekulacije povezane sa holokaustom", smatra Bengena, prenosi "Glas Rusije".

Bengena je zvezda arapske žurnalistike. "Forbs" ju je 2007. godine uvrstio u deset najuticajnijih žena arapskog sveta.

Tekst i fotografije mogu se videti na njenoj Facebook stranici.

(Srna)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobjeda Hitlera bi muslimanima dobro došla!?

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2013

MOSKVA - Arapska novinarka Hadidža Bengena objavila je na Fejsbuku tekst pod naslovom "Hitlerova humanost", uz fotografiju vojnika i oficira SS-a muslimanske vjeroispovijesti koji obavljaju "namaz", jer im je "Hitler dozvolio da se mole".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hitlerova ljubav prema muslimanima iz ugla novinarske zvezde

Izvor: Vostok.rs, 29.Jan.2013, 10:53

29.01.2013. -..Hadidža Bengena, novinarka, zaposlena na kanalu Al Džazira, objavila je na Fejsbuku tekst sa naslovom „Hitlerova humanost“...Ilustrujući naslov, novinarka je postavila na miniblogu fotografiju vojnika i oficira SS, muslimanske veroispovesti. Na njima vojnici muslimani obavljaju...

Nastavak na Vostok.rs...

Hitler mogao da "spasi" muslimane

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jan.2013

Arapska novinarka Hadidža Bengena objavila je na Facebooku tekst pod naslovom "Hitlerova humanost".   Ona je uz fotografiju vojnika i oficira SS muslimanske veroispovesti koji obavljaju "namaz" napisala da im je "Hitler dozvolio da se mole".    Ova novinarka, zaposlena na kanalu "Al Džazira",...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.