Evropska komisija potvrdila preporuku u viznoj liberalizaciji za Kosovo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Okt.2022, 11:38

Evropska komisija potvrdila preporuku u viznoj liberalizaciji za Kosovo

Evropska komisija je potvrdila preporuku u ukidanju viznog režima za građane Kosova. Ocenili su da preporuka koja datira od 2018. ostaje "u potpunosti važeća". Radi se o ključnom dokumentu koji će biti osnova za donošenje odluke o viznoj librealizaciji za Kosovo na nivou država članica Evropske unije (EU). Prema dokumentu u koji Radio Slobodna Evropa (RSE) ima uvid, Kosovo je uspostavilo snažan pravni i operativni okvir za borbu protiv korupcije, organizovanog kriminala i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropska komisija potvrdila preporuku o viznoj liberalizaciji za Kosovo

Izvor: Danas, 07.Okt.2022

Evropska komisija je potvrdila preporuku u ukidanju viznog režima za građane Kosova, ocenivši da preporuka koja datira od 2018. ostaje "u potpunosti važeća", piše Radio slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.