Izvor: RTS, 03.Dec.2020, 19:21

Četiri osobe poginule, jedna povređena u eksploziji u blizini Bristola

Četiri osobe su poginule, a jedna je povređena u eksploziji postrojenju za prečišćavanje voda u blizini Bristola, izvestio je list “Tajms“.
Reporter Tajmsa Vil Hamfris napisao je na Tviteru da su "četiri osobe poginule, a jedna povređena u Ejvonmautu", prenosi Rojters.

"Radnici su bili na vrhu rezervoara za hemikalije na postrojenju za tretman vode u Veseksu kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << eksplodirao", napisao je Hamfris.
Bristol post prethodno je preneo da je vatrogasna služba dobila poziv u 11.22 po lokalnom vremenu i da je potvrdila da ima žrtava, ali nije preciziran broj.
Jedan od svedoka rekao je da se čula "veoma jaka eksplozija" od koje su se zatresle zgrade. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTE BROJ MRTVIH KOD BRISTOLA Četiri osobe poginule u eksploziji rezervoara sa hemikalijama

Izvor: Blic, 03.Dec.2020

Četiri osobe su poginule, a jedna je povređena u postrojenju za prečišćavanje vode u Ejvonmautu, industrijskoj oblasti kod Bristola u Engleskoj, javio je Tajms.

Nastavak na Blic...

U eksploziji u Velikoj Britaniji poginule četiri osobe

Izvor: Beta, 03.Dec.2020

U eksploziji u jednom skladištu hemikalija za preradu otpadnih voda kod Bristola danas su poginule četiri osobe, saopštila je policija.Policija je navela da isključuje mogućnost terorističkog napada, prenela je agencija Frans presVatrogasno-spasilačka služba je saopštila da je došla čim je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.