Autobus se kretao sa više od 1,6 TONA SNEGA na krovu

Izvor: Blic, 04.Feb.2018, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus se kretao sa više od 1,6 TONA SNEGA na krovu

Policija švajcarskog kantona Soloturn saopštila je danas da je zaustavila švedski autobus koji se kretao autoputem sa više od 1,6 tona snega na krovu, prenosi AP.

Navodi se da je policajcima juče popodne skrenuta pažnja na ovaj autobus koji je potom zaustavljen na autoputu A1 u blizini Ensingena i da je utvrdjeno da je na krovu vozila bio sneg visok 40 centimetara.

Švajcarska policija je naredila vozaču da očisti sneg i apelovala na na druge vozače autobusa i kamiona da čiste vozila od snega i leda kako ne bi padali na kolovoz i ugrožavali saobraćaj u toj zemlji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIJE MU SMETALO DOK GA POLICIJA NIJE ZAUSTAVILA: Autobus vozio sa 1,6 tone snega na krovu!

Izvor: Kurir, 04.Feb.2018

Policija švajcarskog kantona Soloturn saopštila je danas da je zaustavila švedski autobus koji se kretao autoputem sa više od 1,6 tona snega na krovu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.