Suzana Mančić: Propustila sam mnogo muškaraca kad sam se udala!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić: Propustila sam mnogo muškaraca kad sam se udala!

Moj muž je imao i dva braka iza sebe i naravno da mi je bilo žao kad sam se udala, mislila sam da ću propustiti mnogo, a mnogo sam i propustila, rekla je Suzi

Suzana Mančić otkrila je u jednoj emisiji da se plašila da će propustiti druge muškarce kad se bude udala.

"Bilo mi je žao kad sam se udala, imala sam 33 godine i razmišljala sam da li više nikada neću pogledati drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dečka i da mi neće zaigrati srce...", rekla je Suzana u emisiji "Magazin In", međutim Snežana Đurišić se nije složila sa tim.

"Pa zar nisi želela da ta ljubav traje do kraja života", rekla je pevačica.

"Ma ajde molim te, moj muž je imao i dva braka iza sebe i naravno da mi je bilo žao kad sam se udala, mislila sam da ću propustiti mnogo, a mnogo sam i propustila", rekla je Suzi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Suzana Mančić: Mnogo sam propustila kad sam se udala

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2014, 12:32

Suzana Mančić otkrila je u jednoj emisiji da se plašila da će propustiti druge muškarce kad se bude udala. - Bilo mi je žao kad sam se udala, imala sam 33 godine i razmišljala sam da li više nikada neću pogledati drugog dečka i da mi neće zaigrati srce… - rekla je Suzana u emisiji [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.