Evo kako je Suzana Mančić odgovorila gledateljki na provokativno pitanje!

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Suzana Mančić odgovorila gledateljki na provokativno pitanje!

Suzana Mančić doživela je veliku neprijatnost kada je jedna gledateljka pokušala u emisiji da je ponizi, tako što joj je postavila veoma provokativno pitanje povodom porno snimka koji se pojavio.

Suzana Mančić dobila otkaz na Pinku?

"Pozdrav za vašu gošću i htela sam da je pitam kada će da snimi novi pornić da gledamo... ", rekla je gospođa, koju je režija istog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << isključila iz programa, prenosi Alo.rs.

Iako joj je bilo veoma neprijatno, Suzana se odlično snašla u ovoj neugodnoj situaciji, pa je na veoma diplomatski način i sa osmehom na licu odgovorila gospođi:

"A volite da gledate?! Pa drago mi je da volite da gledate, ali više neću snimati sigurno", izjavila je voditeljka kroz osmeh, a zatim je dodala:

"Moja majka je govorila "nemoj da ti se vuku repovi", a ja sam sada dobila svoj rep i neću ga se osloboditi. To svi radimo, ali nažalost kada si popularna osoba i kad to izađe iz tvoje sobe, to bude jako neprijatno. Ja sam godinama plakala, ali sada više ne. Desilo se, desilo", rekla je Suzana i odlično se snašla u ovoj neprijatnoj situaciji, prenosi Alo.rs.

Autor: J.B.

Foto: ScreenShot TV Pink

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.