A šta Suzana Mančić misli o loto skandalu?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A šta Suzana Mančić misli o loto skandalu?

Bivša "Loto devojka" koja je, osamdesetih, nebrojeno mnogo Jugoslovena prikovala uz TV ekran tokom izvlačenja, svakako je prva asocijacija kad se pomene ova igra na sreću.

Srbija danas bruji o Loto skandalu koji privlači ogromnu pažnju i izaziva brojne reakcije, a kad se tako nešto desi - logično je da svoje mišljenje kaže i Suzana Mančić.

Bivša “Loto devojka” koja je, osamdesetih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nebrojeno mnogo Jugoslovena prikovala uz TV ekran tokom izvlačenja, svakako je prva asocijacija kad se pomene ova igra na sreću.

Suzana, međutim, nije ispratila sve što se u utorak uveče dešavalo. Razlog je sasvim razumljiv.

- Ne zanima me to. Brčkam se na plaži u Grčkoj, odvojena od sveta i aktuelnih dešavanja - rekla je kratko Mančićeva za Telegraf.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.