ŽIVOT PIŠE DRAME: SE*S ikona stare Jugoslavije IZBAČENA na ulicu a onda ju je i sestra NAPUSTILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOT PIŠE DRAME: SE*S ikona stare Jugoslavije IZBAČENA na ulicu a onda ju je i sestra NAPUSTILA

Svi je pamte po lepoti.

Jedna od najlepših i najseksipilnijih žena bivše Jugoslavije Mia Begović. Mlađa generacija je pamti iz rijalitija "Survajver" u kojem je pre pet godina učestvovala sa ćerkom Majom Lenom, od tada se puno promenila a ona danas ovako izgleda.

Nakon što je izašla iz rijalitija, Miu je sačekala prava životna drama. Tada je saznala da ju je muž Željko Žnidarić izbacio iz stana, promenio bravu i ostavio samu na ulici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DANAŠNJI HOROSKOP: Ovan ne prestaje da flertuje a Lava guši partner!

To nije jedini udarac koji je Mia preživela. Nju i njenu porodicu prva tragedija snašla je 2000. godine, kada joj je sestra Ena izgubila život. Ona je poginula u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Brač, svega nekoliko meseci nakon što je rodila ćerku Lanu.

Iako nije glumila u mnogo filmova i serija, Mia i njena sestra Ena dobro su poznate srpskoj javnosti a važile su za najlepše žena na Balkanu.

PRIPREMITE SE NA STRŠLJENA: Spasite se FATALNOG ISHODA I ŠOKA kada vas ujede ovaj insekt

Mia ovako izgleda sada dok uživa na ostrvu Stupe u blizini Korčule. Očigledno i vidljivo je da i dalje zrači onim starim seksepilom.

A post shared by Ljubomir Dorontić (@cokabroz) on Jun 9, 2017 at 2:50pm PDT
Pogledaj vesti o: Survivor,   Horoskop - Ovan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.