VIP Survivor: Toni Zen napustio “Bahandi“

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIP Survivor: Toni Zen napustio “Bahandi“

Iako je bio jedan od najjačih takmičara Toni Zen je napustio “Bahandi“. Igra slučaja ili manjak sreće, učinio je da snažan Toni poklekne i da ode na ostrvo Novog Kraljevstva.

Borba za izbacivanje odigrala se u trenutku kada se tome apsolutno niko nije nadao. Nakon lažnog ujedinjenja i žurke tokom koje se jelo i pilo niko nije očekivao da će uslediti bobra. U borbi su se najslabije pokazali Toni i Andrej koji su potom otišli na konačni megdan. Toni je izgubio i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plamen je ugašen iako nikada zapravo i nije stigao do plemenskog saveta. Tonijevo izbacivanje najteže je podnela Katarina koja je neprestano plakala, a njenim suzama pridružila se i Jelena. Goca je samo nervozno ubijala insekte po ostrvu pitajući se zašto je to moralo da se dogodi. Tonijevo izbacivanje verovatno će značajno promeniti tok igre s obzirom da se u "Bahandiju” sada nalaze tri žene i jedan muškarac.

Iako izabran za vođu plemena, kao jedini pripadnik snažnijeg pola, Milošu je izgleda odzvonilo s obzirom da se devojke dogovaraju da se drže zajedno. Posle Tonijevog izbacivanja usledila je još jedna borba za imunitet u kojoj je izgubio "Bahandi". Tom prilikom takmičari su se valjali u blatu, a Goca je do srži iznervirala Aleksandru koja je htela i da je udari. Goca se posvađala i sa Nikolom, i tenzija među svima itekako raste. Kasuko je izabrao Miloša u potragu za tajnim imunitetom (koji je ponovo vraćen u igru s obzirom na to da ga je Bojana iskoristila), ali je glumac bezvoljno odustao u poslednjem trenutku kada mu je imunitet bio tik pred nosom.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Survivor: Ispao Toni Zen, Goca u blatu skinula gaće Aleksandri!

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2010

Tek što su se okupali, dobili donji veš, jeli kao što nisu u protekle dve nedelje i oprali zube, VIP Robinzone dočekao je novi šok. Borba između plemena, ali i međusobno između članova. 'Najgori' iz plemena boriće se međusobno, a onaj ko posustane napušta ostrvo. Pleme Bahandi prvo se oprobalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.