U Survajveru su joj sevnule gole grudi, nakon toga se udala za prijatelja, a sada lepa manekenka izgleda prilično drugačije

Izvor: Blic, 05.Okt.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Survajveru su joj sevnule gole grudi, nakon toga se udala za prijatelja, a sada lepa manekenka izgleda prilično drugačije

Manekenka Katarina Vučetić privlačila je veliku pažnju svojim pojavljivanjem. Jedno je vreme bila i voditeljka, a javnost je pamti i po rijalitiju "Survajver" u kojem su u žaru borbe njene grudi ispale iz kupaćeg kostima.

Danas, ova dama živi životom koji je daleko od medija. Pre četiri godine se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja Darka Manojlovića. Sa njim se družila čak 13 godina nakon što mu je rekla sudbonosno "da".

Slobodno vreme provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u treninzima joge, a radi i kao modni dizajner za sopstvene potrebe. Iako je mnogi pamte po dugoj crnoj kosi, Katarina se danas odlučila na promenu posle nekoliko godina. Skratila je kosu i šiške pa sada ova lepotica izgleda prilično drugačije.
Pogledaj vesti o: Survivor,   Katarina Vučetić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.