Survivor se bliži kraju: Evo ko su četvrtfinalisti

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2023, 23:53

Survivor se bliži kraju: Evo ko su četvrtfinalisti

Evo kako se odvijala borba. Na prethodnoj borbi Survivora prednost je osvojio Luka, pa danas nije mogao da učestvuje. Pravila igre za lični imunitet su sledeća: Takmičari su morali da preskaču, provlače se i održavaju ravnotežu a kad su došli na kraj terena očekivala ih je dve prečke. Svi su krenuli po tri života a pobednik je onaj kome je ostao jedan. Iz plavog tima pobednik je Denis, a iz crvenog Anja. „Ova ogrlica je razlog zašto stojim ovde, jer da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nije bilo par puta, bio bi u svojoj kući, u Karlovcima. Trudio sam se za ogrlicu dao sam maksimum. Međuljudski odnosi mi nisu uvek išli, nisam išao na tu kartu“, rekao je Denis. The post Survivor se bliži kraju: Evo ko su četvrtfinalisti appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Gorak ukus kod takmičara posle napuštanja Survivora: Ona ih je razočarala, on rastužio

Izvor: Tracara.com, 25.Maj.2023, 12:18

Zbog onog što je Sanja rekla po napuštanju takmičara, plavi i crveni su opleli po njoj. „Žao mi je što se zalagala da daje primer deci, da se zalagala za to sportsko ponašanje, na kraju nije htela ni da nas pozdravi, i rekla je da niko od nas nije Survivor“, rekla je Nora. Nakon toga,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.