Survivor: Prvi poljubac!

Izvor: Dzungla.org, 29.Mar.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survivor: Prvi poljubac!

Doduše, bez jezika, ali tako je Kristina tražila od Martine… Aleks uživa sa odbačenima, Stanija 'muti vodu' u Boruki.

Ostrvu odbačenih pridružila se Aleks, koja je odustala od potrage za Tajnim imunitetom. Odbačene Mia i Jelena priredile su joj toplu dobrodošlicu - poljupce u obraz i komplimente.
'Divna si i bez šminke', rekla joj je Jelena, a kada to kaže profesionalna šminkerka…
Ona je kasnije za Aleks rekla i da 'verovatno nije znala šta će zateći' >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kada je dolazila u šou, da je sve to drugačije zamišljala, ali da se snašla kao riba u vodi i da je pokazala da je pravi borac. Šteta što i pleme nije mislilo tako, već je Aleks proglasila izdajicom.
'Mnogo su se oni napalili, preozbiljno sve shvataju, nije ovo vojska! Pokvareni su, gazili bi preko leševa…'.
Odbačene devojke su kasnije uživale u 'gozbi', posebno Aleks, koja je uz srećan uzdah, punog stomaka konstatovala da se 'rehabilitovala' tokom jedne noći na ostrvu od svih prethodnih dana.

Boruka se i dalje svađa, oko podele na muški i ženski 'klan'. Stanija vodi glavnu reč u pričama, što u lice, što iza leđa, što počinje da smeta ostalima, pa je Sebastian odlučio da je malo spusti na zemlju.
'Što se tiče igara, vi ste najslabije karike, pomirite se s tim. Žene ste, slabije ste od nas, ali i od žena u Matambu. Da je neki tip isti kao vi, glasali bismo za njegovo izbacivanje', rekao je on.
Vladu nervira navodno žensko udruživanje, i širenje lažnih dogovora.
'Stanija mi kaže da su se devojke dogovorile oko nečega, kao što je izbacivanje Ave, a onda pitam Aleksandru, a ona o tome nema pojma. Ne mogu više to da slušam'!
Stanija je vreme iskoristila da, tokom pranja sudova, ubaci jednog 'rovca' Avi, koja je nakon borbe sa Majom Lenom podigla majicu.
'Juče je Aleks htela da tebe izbacimo, najslabija si, udari te adrenalin, i zamerila ti je to pokazivanje grudi', rekla je starleta, a Ava je zaključila da su i za takav potez potrebna 'mu*a'.
'Nije vam ovo život, ovo je igra'
Prema Staniji, koja kao da je zaboravila svoje famozno čitanje knjige u toplesu, otkrivanje grudi je 'samo taktika', koja dokazuje da je Ava namazanija nego što ostali misle. Stanija, da te podsetimo…

Boruka se bavila intrigama, a Matambo sitnim poslovima, i to u potpunoj harmoniji. Muškarci su se posvetili zamkama za ribe i večeri, dok su se devojke opuštale, možda i previše? Dok je Martina češljala Kristinu, dobili smo i prvi poljubac u Survivoru!
'Je l' možeš da me poljubiš u usta, bez jezika', pitala je Kristina, a Martina joj ispunila želju i cmoknula je.
Sa jedne strane poljupci, a sa druge mala borba. Članovi Boruke najpre su odslušali Stanijino izvinjenje zbog 'pričanja svega i svačega', prihvatili ga svako na svoj način, ali nisu imali previše vremena da se bave time da li je iskrena ili ne, jer ih je čekala prva mala borba.
I Aleks se vratila, da pokaže zube 'svom najvećem neprijatelju' Staniji, ali i ostalima napravi zazubice pričom kako je na Ostrvu odbačenih jela kao u hotelskom restoranu.
Uz sve to, članovi Boruke morali su da prikažu veštinu i preciznost u gađanju četiri pločice lopticama, u čemu su se najbolje pokazali maneken Vlada i Aleksandra, koji su jedini uspeli da 'skinu' sve četiri.
Dodatna runda donela je Aleksandri pobedu, pošto Vlada nije hteo da joj pruži preveliki otpor i konkurenciju, pa je Makedonka trijumfovala i odabrala da na prvi Plemenski savet ode 'bogatija' za dupli glas.

(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.