Survivor: Čuvajte se Kristine…

Izvor: Dzungla.org, 16.Maj.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survivor: Čuvajte se Kristine…

Pre Plemenca su pričali jedno, posle drugo...da li se u ovom rijalitiju mišljenja menjaju kao kupaće gaće i, mnogo važnije, da li je Kristina igrač sa najboljom taktikom?

Novi dan u plemenu Sibo i na ostrvu Odbačenih obeležile su suze, spletke i saznanje da je takmičarima ipak 'zinulo dupe' za glavnu nagradu
Ukoliko ste se nakon gledanja poslednje epizode upitali zašto je Kristina plakala dok je glasala za Ognjena, znajte da je plakala jer nije htela da izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << njega, već Nikolu...njenog zaštitnika, prijatelja, bračnog druga. Bar tako tvrdi novi član Velikog veća.
'Razlog zbog kojeg sam ja ovde je što se bračni par na ostrvu posvađao i Kristina je htela da izbaci Nikolu. Bio sam njihov bračni savetnik, očigledno nije trebalo tako da se postavim, ali pokušao sam maksimalno da pomognem. Oni su se tokom dana posvađali, onda su se svađali sve više na putu do Plemenskog saveta i tada je rekla da će glasati za njega', rekao je Ognjen.

Epilog je poznat...Nikola je dobio imunitet od Sebastiana, a rukometaš ugašenu baklju.
Kako bilo, veza između Nikole i Kristine je 'pukla'. Za sada barem. Što se Nikole tiče, on misli da je Kristina 'izmislila neku svađu tek tako', kako bi mogla da glasa za njega.
'Voleo bih da mi priđe i kaže šta je u pitanju, a ne da izmišlja neke stvari koje se nisu ni desile samo da bi glasala za mene. Da li je to neka taktika, stvarno ne znam. Meni je to malo nenormalno. Povredila me je i sad ne želim ništa lepo ni da mislim o njoj, razočaran sam, Ovo je nož u leđa'.
Razočarana je i 'portparolka svega što je žensko' Jelena Maćić koja, od samog početka 'ne miriše' Kristinu, a sada ju je i Aleks malo iznervirala. Sve to zbog izbacivanja Ognjena.
'Podržavam ženski koncept da se udruže, ali to ne znači da pet osrednjih izbaci konkretne ljude koji su pri tom izuzetno pristojni', smatra Jelena, iako se, samo nekoliko sati ranije podsmevala se svemu što je Ognjen rekao na Plemencu.
Sad kada su stvari 'jasnije' i kada vidimo da niko živi ne zna ni šta da misli danas, a šta sutra, trebalo bi reći da su VIP 'Robinzoni' ove nedelje prisustvovali licitaciji na kojoj su mogli da kupe pismo od kuće, brijač i tuš, klopu, prednost u igri i put na ostrvo koje krije tajni imunitet. Sve što smo od toga doživeli kao vredno pomena (dok Sebastian ne nađe tajni imunitet) jesu Kristinine suze zbog pisma od sestre Nataše Bekvalac.
KAKO BOLI LEPA REČ...
'Kod nas pada sneg danima, jako je hladno, minus 15. Ćerke nam se svaki dan sankaju, uživaju. Peci je par dana malo radio nosić, ali to je prošlo, sad je dobro. Rekla mi je: &Ona je najbolja mama, a ti se tetka najbolji zmaj'. Bože kad mi srce nije puklo tada nikad neće. Mama i tata su dobro i jako se trude oko Pece. Znaš, stvarno imamo predivne roditelje. I da! Ovo ti ne predlažem, već ti saopštavam: Čim se vratiš neću da se odvajamo nikada, ni dana. Živećemo zajedno nas četiri. Kiko, one su najbolji deo nas, jedino za šta vredi živeti i umreti…'.
Ove tople reči voljene osobe nisu rasplakale samo Kristinu, rasplakale su sve 'nasukane' na Kostariki. Plakali su satima, i po povratku u kamp. Svi priznaju da im se srce steglo na samu pomisao o nečijoj, a onda svojoj porodici koja je tamo daleko...
Možda jedino Ava, kojoj je ta ista Kristina uzela sav novac za licitaciju, nije ni trepnula...
MALO SPLETKARENJA...
Dok Veliko veće priča o Ognjenovom izbacivanju, Žare se dosađuje, ali ubrzo dobija priliku da se razonodi. U pleme stiže poruka, a on, uz Radovanovu pomoć, dopisuje deo teksta...
'Osoba koja je prva izbačena iz Survivora na sledećem Plemenskom savetu imaće šansu da izbaci nekog od takmičara!'.
Sve ovo sa namerom da podvale Jeleni. 'Znam koga ona mrzi i znam koliko će je to obradovati', otkrio je Žare.
Pogledajte njenu reakciju i shvatićete koga čeka da joj dođe...baš Kristinu.

(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.