Izvor: Tracara.com, 24.Feb.2024, 23:37

Survivor 2024: Ovaj učesnik jedva priča srpski, a već ima planove za pobedu

Uroš Velanac još jedan je od takmičara u trećoj sezoni takmičenja Survivor 2024. A šta sve znamo o ovom neobičnom momku, pogledajte u nastavku. Uroš Velanac: Sve što znamo o učesniku Survivor-a 2024 Uroš Velanac je profesionalni košarkaš, dolazi iz Južnoafričke Republike. Ipak, poslednjih sedam godina je proveo u Španiji, a živeo je i u Americi. On srpski jezik jedva govori, ali ga to nije sprečilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da se prijavi za takmičenje. „Samo sam se probudio i odlučio da se prijavim. Moj brat obožava Survivor i rekao mi je da moram da budem deo toga. Shvatio sam da ja to mogu lagano i eto, dogurao sam do ovde. Hteo sam sebi nešto da dokažem“, rekao je Uroš. „Moj cilj je da pobedim, ne zbog para nego sam uvek bio u timu koji pobeđuje. U genima mi je budem pobednik i to je jače od mene“, „skromno“ priča ovaj mladić. Ko su učesnici Survivora 2024? Pročitaj ovde. Uprkos tome što je živeo širom sveta, u Beogradu se najlepše oseća, a jako voli Srpkinje. Ali… na ostrvu neće tražiti ljubav. „Tamo se niko ne tušira, a meni je higijena jako bitna. Ne mogu da zamislim sa nekom devojkom koja se ne tušira“, ubeđen je on. Pogledajte video [This post contains video, click to play] The post Survivor 2024: Ovaj učesnik jedva priča srpski, a već ima planove za pobedu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Survivor 2024: Odbojkašica proputovala ceo svet, sada se bori za opstanak

Izvor: Tracara.com, 25.Feb.2024, 20:47

Vesna Jovanović ime je učesnice nove sezone Survivora, koju ćemo od 4. marta gledati u avanturama na Dominikani. Šta sve znamo o njoj pročitajte u nastavku. Vesna Jovanović: Sve što znamo o učesnici Survivor-a 2024 [This post contains video, click to play] „Vijetnam mi se najviše...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.