Survajver: Nikola plaćao za pobedu?!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver: Nikola plaćao za pobedu?!

Nikola Rokvić je pokušao da podmiti Edina Škorića kako bi sebi osigurao pobedu u "Survajveru“. Istina, pevač je prvi optužio bivšeg odbojkaša da je ovaj njemu i Bojani pričao kako je s njima u ekipi, a paralelno je to činio i sa Andrejom i Aleksandrom. Na ovo je Edin burno reagovao.

- Samo ti nemoj da mi pričaš o fer igri, ti koji si mi nudio novac! - viknuo je Škorić.

Međutim, nekoliko meseci po povratku s Filipina, Edin nije bio tako eksplicitan: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Potpuno je netačna informacija, nemojte to da pišete. Ja sam pravio dilove potpuno nevezano za pare. Igrao sam samo po pravilima "Survajvera“ - rekao je Edin za list "Kurir".

Nikola Rokvić takođe tvrdi da nikom nije nudio novac.

- Svi koji su gledali "Survajver“ videli su da mi je svejedno bilo da li ću ispasti. Otišao sam tamo da vidim mogu li da izdržim i uspeo sam, a da nekome nudim pare i da pobedim, to nikako, jer i sam znam da nisam zaslužio pobedu - izjavio je mladi pevač.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.