Survajver: Jeli špagete sa bubašvabama

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver: Jeli špagete sa bubašvabama

Došao je trenutak u Survivoru za najsuroviju igru. Ulog je bio poslednji dupli glas ili crni glas, a do njega je trebalo doći uz dosta sreće i sa jakim želucem.

Da, to je ona igra u kojoj treba jesti razne "đakonije", poput ribljih očiju, sirovih lignji, pileći fetus i kao "šlag na torti" - bubašvabu sa špagetama, podseća "Mondo".

Devojke su bile mnogo hrabrije ili ješnije od muškaraca. Dok je Goca Tržan mučila muku sa pilećim fetusima, Marko Bulat je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dobio obična jaja. Goca je prva pojela i prošla dalje. Aleksandra je u prvom kolu pobedila Jelenu, iako je imala zadatak da pojede delove iguane, a njena koleginica šnicle.

Andrej nije ni probao svinjsku mast, dok je Bojana jela pire. Kaća je jela karamelu, a Toni je samo pogledao sirove lignje i kao iz topa rekao odustajem.

U polufinalu Aleksandra je pobedila Gocu iako joj ni ovaj zadatak nije bio lak. Morala je da pojede tacnu sa pirinčem i ribljim očima, a Goca nije uspela da se izbori sa kolačem. U drugom polufinalu, Bojana je vrlo brzo pojela blatne bube ("ljudi, ovo je kao čips"), dok je Katarina punila usta kikirijem.

U finalu, Aleksandra i Bojana su dobile isto - špagete sa bubašvabom. Bojana nije mogla ni da dodirne "jelo", a Aleksandra je morala da proba. Umotala je bubašvabu u špagete, ubacila u usta i odmah izbacila!

Pravila igre su takva da neko mora da pobedi, a pošto pobednika nije bilo, dupli ili crni glas niko nije osvojio. To je bila poslednja borba za ovu nagradu, pred samu završnicu Survivora.

Dupli ili crni glas bila je, možda, i poslednja šansa Aleksandri da izbegne izbacivanje na predstojećem Plemenskom savetu.

Budući da će na Savetu biti izbačena dva takmičara, nekadašnji Kasuko je ugrožen, a to znači Aleksandra, Andrej i Bojana, koja je išla po tajni imunitet, ali je našla samo praznu kutijicu. Tajni imunitet od ranije je u rukama Katarine.

Nekadašnje pleme Bahandi je brojnije u sada ujedinjenom plemenu Putong i gotovo je izvesno da će leteti neko od ostatka bivšeg Kasuka.

Aleksandra i Andrej su najugroženiji, a i Bojana je odlučila da glasa za Aleksandru. Baš kao i Jelena i Katarina.

Goca Tržan je izjavila da će Bahandi ostati jedinstven i pametno glasati, odnosno raspodeliti glasove tako da izbaci dvoje iz bivšeg Kasuka.

Andrej ima neku svoju računicu: "Razbijanje ženskog trija u ovom plemenu (Katarina, Goca i Jelena) mnogo toga bi promenilo. One ne vide daleko, a mnogo toga im se sprema".

Ipak, mnogo je izvesnije da će Kasuko ostati na poslednjem Mohikancu. A to bi mogla da bude Bojana...
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Survivor: Crvi, žablje oči, bubašvabe i pileći fetusi (Video)

Izvor: Svet plus, 24.Dec.2010

Posle 28 dana "Survivora " došao je trenutak za najsuroviju igru do sada. Poruka koju su takmičari dobili glasila je: "Muka mi je od svega ". Ulog je bio poslednji dupli ili crni glas, a do njega je trebalo doći uz dosta sreće i sa jakim želucem.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.