Prva pobeda Crvenih: Pokazali zube na samom početku borbe

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2024, 23:47

Prva pobeda Crvenih: Pokazali zube na samom početku borbe

Konačno je počeo Survivor: timovi su se podelili, a borbe su već počele… Na samom početku prve emisije, crveni i plavi tim su se susreli sa voditeljima Bojanom Perićem i Mariom Mlinarićem, a onda su započeli prvu igru koja je za cilj imala da upale vatru, a pobedu je odneo crveni tim. [This post contains video, click to play] Odmah nakon prve igre, usledila je i druga koja će jednom od timova obezbediti namirnice i materijal da sagrade dom na pustom ostrvu. Nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je pet krompira, pola kilograma pirinča, jestivo ulje i pola kilograma brašno. Druga po redu igra je imala sledeća pravila. Timovi su se podelili u parove, crveni tim se borio protiv plavog u borbi navlačenja konopca. Da bi tim odneo poen, mora da porazi protivnika dva puta u jednoj rundi, a pobedničko pleme će biti ono koje osvoji četiri poena. U prve dve runde, posle par sekundi pobedu je odneo plavi tim i time osvojio jedan poen. U narednoj rundi crveni tim je dva puta zaredom pobedio i na taj način svom plemenu doneo prvi poen. U sledećoj rundi prvu pobedu je odneo plavi tim, a zatim crveni. U sledećem nadmetanju je plavi tim pobedio i time osvojio još jedan poen. U narednoj rundi dva puta zarednom pobedio je crveni tim i time sebi obezbedio još jedan poen. U sledećoj rundi plavi tim je prvi dobio prednost, a onda i opomenu jer je takmičar plavog plemena iz sedećeg polažaja vukao kanap. U ovoj rundi pobedu je odneo plavi tim i time stigao do osvojenih četiri poena. Mnogi učesnici su u žaru borbe gubili ravnotežu, padali i dobijali modrice na telu. POGLEDAJTE VIDEO The post Prva pobeda Crvenih: Pokazali zube na samom početku borbe appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni protiv plavih: Prvi sukob u Survivoru, ali i prva pobeda

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2024

Crveni tim čine Vojislav Vrećo, Uroš Velanac, Mitar Pešić, Marko Kovačević, Ognjen Dimić, Varja Topalović, Vesna Jovanović, Ivana Štrbac, Katarina Nicić i Tijana Jeremić. Dok boje plavog tima čine Matea Galić, Meggy Alobić, Martina Fudurić, Jakob Kosić, Nikola Renić, Katia Žunić,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.