PREMINUO BRAT RIJALITI UČESNICE TOKOM IGRANJA FUDBALA - oglasila se: Imao je samo 23 godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 15:01

PREMINUO BRAT RIJALITI UČESNICE TOKOM IGRANJA FUDBALA - oglasila se: "Imao je samo 23 godine"

Tuga do neba.

Rijaliti učesnica Anđela Ćaćić je bila poznata po svome osmehu i pozitivnoj energiji dok se borila zajedno sa drugim takmičarima na poligonima u Dominiaknskoj republici u rijaliti programu Survajver.

Anđela je uspela da potisne tuga koje je vezana za tragediju u njenoj porodici. Marin Ćaćić, Anđelin brat, preminuo je kada je imao samo 23 godine. On je bio fudbaler. Trenirao je u više klubova, a kada je preminuo tada je bio u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubu “Nehaj” iz Senja.

Marin je imao srčani zastoj u toku fudbalskog turnira. Nažalost, taj srčani zastoj je bio fatalan po život tadašnjeg mladog momka.

Naime, Anđela je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na “Instagramu”. Neka pitanja i komentari su se odnosili baš na njenog preminulog brata. Jedna devojka je čak priznala da joj je Marin bio domska simpatija.

A post shared by Anđela Ćaćić (@andela_cacic)
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.