Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2024, 22:49

Ovaj fitnes trener ima plemenitu misiju u Survivoru: Evo o čemu je reč

Ognjen Dimić jedan je od takmičara nove sezone reality programa Survivor, čije emitovanje počinje 4. marta na televiziji Nova. Evo šta znamo o njemu. Ognjen Dimić: Sve što znamo o takmičaru Survivor 2024 [This post contains video, click to play] Ognjen ima 25 godina i dolazi iz Crne Gore. Podelio svoje motive za učešće u ovom takmičenju, naglašavajući svoju strast prema sportu. Njegova je želja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << obogati druge ljude svojim znanjem o sportu i ishrani, te da promeni percepciju o različitim društvenim slojevima. „Želja za sportom, da druge ljude potkrepim sa malo više znanja o sportu i hrani, da se malo drugačije gleda na glas, sirotinju i tako dalje“, rekao je Ognjen. Ognjen se nada da će tokom igre svi takmičari pokazati svoje pravo lice i igrati fer. Podsetimo, treća sezona Survivora kreće 4. marta od 21.30h na TV Nova. Emitovaće se istovremeno u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ko su još učesnici Survivora 2024, pročitajte ovde. The post Ovaj fitnes trener ima plemenitu misiju u Survivoru: Evo o čemu je reč appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Biću bezobrazna! Ova učesnica ulazi spremna na konflikte

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2024

Tijana Jeremić je jedna od učesnica nove sezone takmičarskog šou programa Survivor koji 4. marta kreće da se emituje na TV Nova. Tijana Jeremić: Sve što znamo o učesnici Survivor 2024 [This post contains video, click to play] Tijana dolazi iz Beograda, ima 21 godinu i četvrta je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.