NESTAO JE IZ JAVNOSTI nakon Survajvera i Budve na pjenu od mora, a onda se skrasio pored ATLETIČARKE i bavi se potpuno drugačijim poslom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2022, 07:53

NESTAO JE IZ JAVNOSTI nakon Survajvera i Budve na pjenu od mora, a onda se skrasio pored ATLETIČARKE i bavi se potpuno drugačijim poslom!

Krao je ženska srca, a danas ga vidimo samo na "Instagramu"

Manken Nikola Šoć javnosti je postao poznat nakon učešća u rijalitiju "Survajver", te su nakon toga mnoge lepotice želele da osvoje njegovo srce.

Nikola je jedno vreme bio na vrhu top liste najpoželjnijih frajera širom regiona. Crnogorski maneken je dobio veliki broj ponuda, te ga je osim reklamiranja brojnih marki, čekala i glumačka karijera.

Nikola je dobio ulogu Boće u seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Budva na pjenu od mora", a kasnije je zaigrao i u filmu, te ga je zahvaljujući filmu "Biseri Bojane" publika gledala i na velikom platnu.

Објава коју дели Nikola Šoć (@socnikola)

Ipak, Nikola je nakon stečene popularnosti u šou-programu, ali i na filmskom platnu, brzo nestao. Danas se i dalje bavi modelingom. Međutim, njegovo srce je ukrala Ivana Macanović, koju je verio prošle godine.

Njih dvoje uživaju u ljubavi, žive u Crnoj Gori, a maneken trenutno izgleda bolje nego ikad. Nedavno je podelio sliku isklesanih trbušnjaka, te pokazao da i dalje može da se pohvali sjajnim izgledom.

Објава коју дели Nikola Šoć (@socnikola)
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.