NEKADAŠNJI IGRAČ ZVEZDE OSTAVIO SUPRUGU: Influenserka i bivša učesnica Survajvera nova je izabranica fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 13:12

NEKADAŠNJI IGRAČ ZVEZDE OSTAVIO SUPRUGU: Influenserka i bivša učesnica Survajvera nova je izabranica fudbalera

Posle godinu dana braka je ostavio Polinu.

Bugarski fudbaler i bivši igrač Zvezde Blagoj Georgiev (41) je ostavio suprugu Polinu posle samo godinu dana braka i sada je u vezi sa Marijom Obrejkovom.

Ona ima 21 godinu, dve decenije je mlađa od Blagoja koji je kao i Marija bio takmičar u Survajveru i sumnja se da su se tamo i "smuvali".

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕆.🌟/Model/Influencer (@maria.obreikova)

Georgiev je prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio oženjen Ruskinjom Esmer Omerovom sa kojom ima sina, a dvoje dece podarila mu je bivša verenica i gimnastičarka Hristina Vitanova.

Od 2018. godine bio je sa Plejboj zečicom Zlatkom Rajakovom koja mu je takođe rodila sina, a sa Polinom je bio u braku od prošlog leta.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.