Marija i Miloš u  braku

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Miloš u braku

Svake sezone rialiti serijal “Survivor” obeleži poneka romansa ili simpatija, međutim, kada se rialiti završi i svetla pogase, za većinu učesnika tu prestane i interesovanje za takmičare suprotnog pola. Međutim, život ponekad ume da iznenadi i spoji ih, a onda njihova priča postane ono pravo i završi se na najlepši mogući način - brakom i zasnivanjem porodice. Upravo ovo se desilo učesnicima prve sezone “Survivora” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mariji Grubač i Milošu Bugarčiću, koji su se zavoleli izvan domašaja javnosti i sada uživaju u bračnoj sreći i iščekivanju prinove.

Šarmantna Crnogorka Marija i Miloš bili su na suprotnim stranama u "Survivoru”, a kontakt nisu održavali ni nakon što se šou završio.

Videli su se tek godinu dana kasnije na jednoj žurci, počeli da se viđaju, zatim zavoleli i venčali, pri tom ne želeći da na sebe skreću pažnju medija, jer se u "Survivor” nisu uputili da bi bili poznati, te im kao običnim ljudima publicitet i ne prija.

Zavodnik Nemanja

Bilo kako bilo, za ove tri sezone koliko se avantura zvana "Survivor” emituje na našim malim ekranima, bilo je dosta ljubavnih varnica, od kojih je kamera neke zabeležila, a neke ne.

Prvu iskru zapalio je najveći zavodnik prve sezone i ujedno tadašnji pobednik "Survivora” Nemanja Pavlov, na čiji šarm su pale dve takmičarke - Tatjana Vesnić i Maja Lazarević. I dok je Tatjana tvrdila da su samo prijatelji, sa Majom stvari nisu bile baš tako jasne, jer je Nemanja obećavao da će je povesti na put po Južnoj Americi po završetku serijala, a onda je svako otišao svojim putem. U drugoj sezoni ulogu dežurnog šarmera na sebe je preuzeo kršni Njegoš Arnautović.

Žurka na Filipinima

Makedonku Anu Stojanovsku je obasuo pažnjom i šarmirao, a kada je zadobio njeno poverenje, izbacio ju je iz igre, dok se kasnije šuškalo da gaji simpatije prema drugoj takmičarki, Višnji Banković.

Iako je sa Njegošem napravila pogrešnu procenu, simpatična Ana dopala se i Luki Rajačiću, a tabloidi su zatim nagađali o njihovom navodnom poljupcu nakon jedne žurke na Filipinima. Njih dvoje nikada nisu priznali nešto više od simpatije.

Neuspela veza

Po završetku druge sezone pričalo se i o vezi Slovenca Klemena Rutara i Ane Mitrić, koji su misteriozno čas potvrđivali čas demantovali da je ljubav planula po okončanju takmičenja. Klemen je čak želeo i da se preseli u Srbiju kako bi nastavio gimnastičarsku karijeru, a onda je cela priča lagano pala u zaborav.

"VIP Survivor” je u tom smislu opravdao sva očekivanja, te gledaocima napokon pružio pravu romansu na pustom ostrvu, za šta su se pobrinuli lepa manekenka Bojana Barović i mladi pevač Nikola Rokvić.

Dok u epizodama koje sada gledamo i dalje negiraju da su zajedno, u stvarnom životu su nerazdvojni, zaljubljeni i srećni, neopterećeni dugoročnim prognozama o svojoj vezi.

VB ljubavi

Prvi par koji je u rialiti serijalu promovisao emocije bili su Ena Popov i Marko Miljković. Njih dvoje su se zaljubili u „Velikom bratu", a ta veza je trajala svega nekoliko meseci po završetku. U istom šouu ljubav su degustirali i Sava Radović i Danijela Vranješ, ali se Sava na kraju oženio voditeljkom Irinom Radović, sa kojom ima ćerkicu. Stopama ovih parova kasnije su krenuli mnogi, od kojih se posebno izdvajaju Kaja i Skaj Vikler koji su čak najavljivali svadbu, ali su se na kraju venčali sa drugim osobama. U poslednjem „Velikom bratu" sa običnim stanarima rodilo se nekoliko ljubavi - Violeta Raleva i Karlo Zagorac, Kristina Raleva i Manuel Stojanović...

Kaća: Nisam u vezi sa Škorićem

Iako se poslednjih dana po medijima provlači priča da je takmičar „VIP Survivora” Edin Škorić otpočeo vezu sa pevačicom Katarinom Sotirović, oni tvrde da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva.

- Mi se ludo zezamo i sve ovo nam je simpatično, ali naši statusi su nepromenjeni i oboje smo i dalje singl - kratko je za "Blic” prokomentarisala Kaća, dok Edin ne shvata zašto ljudi uopšte imaju potrebu da se bave ovakvim stvarima.

- Nervira me sve ovo jer prvo počinjem od sebe jer znam da me nije briga da li je neko sa nekim u vezi ili su raskinuli, sve to me uopšte ne zanima i onda ne razumem ni zašto bi nekog drugog to zanimalo - blago rezignirano ističe bivši odbojkaš.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.