MMA borac ulazi u Survivor, kaže da je desetka i hteo bi Shakiru na ostrvu

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2024, 12:48

MMA borac ulazi u Survivor, kaže da je desetka i hteo bi Shakiru na ostrvu

Jakob Kosić je nesvakidašnji takmičar, koga ćemo ove godine gledati u Dominikani, a dolazi nam iz Hrvatske. Evo šta sve znamo o njemu. Jakob Kosić: Sve što znamo o učesniku Survivor-a 2024 [This post contains video, click to play] On se oseća kao da se ceo život pripremao za Survivor. S obzirom na to da je MMA borac, on je u stalnom fizičkom treningu. više je solo igrač, ali je svestan da će morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se fokusira na tim u Survivoru. Da se ​​on pita, ne bi bilo ni lidera, ali bi svi u timu imali jednako pravo glasa. Isto tako, ako bi ga pitali, Shakira bi bila član njegovog tima. Od 1 do 10, takmičarski je 10. Jakob je rođen i odrastao u Zagrebu, predstavlja se kao strastveni sportista sa bogatim 15-godišnjim iskustvom u raznim borilačkim veštinama. Tokom svoje sportske karijere bavio se boksom, rvanjem, tajlandskim boksom i kik boksom, a poslednjih pet godina aktivno se takmičio u profesionalnim MMA borbama. Voli borilačke veštine, izazove i adrenalinske aktivnosti i uživa u vožnji motora, snoubordu, planinarenju i plivanju u hladnim rekama i jezerima. Pored toga, posvećen je treningu snage, a u slobodno vreme uživa u šetnji sa psima u prirodi i druženju sa najmilijima. akobu su najvažniji sreća i zdrav način života, kao i odnos sa porodicom, prijateljima i samim sobom. Raduje se svakom trenutku koji mu daje priliku da vidi, čuje, oseti i uživa u svetu oko sebe. „Osećam se posebno i privilegovano i veoma sam entuzijastičan i srećan što sam ušao u Survivor. Svaki put kad pomislim na to, srce mi počne da lupa. Očekujem nezaboravno iskustvo, puno adrenalinskih situacija, uspona i padova, teških trenutaka, napornih treninga, očekujem i bar jednog prijatelja za ceo život, a možda i ljubav”. rekao je Jakob Kosić. The post MMA borac ulazi u Survivor, kaže da je desetka i hteo bi Shakiru na ostrvu appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Poznati sportista ulazi u Survivor, za sebe kaže da je pukovnik

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2024

Mitar Pešić je učesnik nove sezone Survivor 2024, a njegove prve izjave već nam dovoljno govore o tome šta nas čeka na ostrvu. Evo šta sve znamo o njemu. Mitar Pešić: Sve što znamo o učesniku Survivor-a 2024 [This post contains video, click to play] Mitar Pešić za sebe kaže...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.