Goca Tržan: Nije mi bilo dobro kada sam se videla u ogledalu

Izvor: Poznati.info, 24.Dec.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Nije mi bilo dobro kada sam se videla u ogledalu


Najodlučnija i najhrabrija žena na ostrvu, pevačica Goca Tržan je prihvatila poziv našeg web sajta da odgovori i prokomentariše učešće u Survivoru, prenese utiske kako je izgledalo kada je prvi put posle mesec dana videla svoj odraz u ogledalu, a i da nam kaže šta bi uradila sa 50.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ukoliko bi baš ona bila pobednica.
Na pitanje kako komentariše učešće u rijalitiju 'Survivor', ali i 'titule' najprljavijeg igrača kao i najsposobije žene na ostrvu Goca je rekla:
- Jedno ne ide bez drugog, bila sam spremna na komentare kad sam krenula u ovu avanturu, svesna da ogroman broj ljudi ne kapira 'Survivor' kao ozbiljnu taktičku igru.Sve sto sam uradila i rekla mislim i stojim iza svega, tako da ne bih nikome da objašnjavam zašto sam se igrala. To je svakako najbolje iskustvo u mom životu i sve bih ponovila - izjavila je Goca za www.poznati.info, a na pitanje kako se osećala kada je posle gotovo mesec dana ugledala svoj odraz u ogledaju Goca je odgovorila:
- Iju, kad sam se videla u ogledalu, nije mi bilo dobro, ali ne zbog kilaže, nego izraslih obrva, kose koja je bila impregnirana od nepranja, a i nisam se skoro mesec dana videla u ogledalu, bilo je čudno.
Imajući u vidu da je po samom povratku sa Filipina procurela informacija da je Goca pobednik, pokušali smo da saznamo nešto više, međutim Goca je mudro odgovorila na naše pitanje na šta bi potrošila 50.000 evra ukoliko bi kojim slučajem pobedila u 'Survivoru': 'Ne trosim novac koji nisam zaradila ili ga nemam u posedu. Ali hipotetički rečeno, otplatila bih kredit za stan.'
Međutim Goca se i pored učešća u 'Survivoru' i glume, ponovo sprema da zapeva: 'U potrazi sam za novom pesmom, nadam se uskoro nečem novom. - izjavila je Goca, dok je na pitanje da li posle uloge u seriji 'Selo gori, a baba se češlja' možemo očekivati neku novu ulogu odgovorila: 'Bilo bi mi drago da opet igram, ali tek kad dobijem neku ozbiljnu ponudu kao sto je bila uloga u seriji 'Selo gori'.
Slične, interesantne teme: Goca Tržan pobednica VIP Survivora Goca Trzan Biografija Goca Tržan besna što je Severina zvezda u Srbiji

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.