Divljina Filipina  me ne plaši

Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divljina Filipina me ne plaši

Poznati glumac Andrija Milošević nedavno je otputovao na Filipine kako bi se što bolje spremio za novu sezonu rialiti serijala „Survivor” u kome mu je po drugi put poverena uloga voditelja. U razgovoru za „Blic” Andrija priča o novom izazovu koji ga čeka na egzotičnom poluostrvu Karamoan.



- Imam iskustvo sa „Survivorom”od prošlog puta, tako da za dosta toga znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta me očekuje. Za put sam se fizički pripremao tako što sam primao vakcine kako bi se obezbedio u zdravstvenom smislu, a psihološki sam se spremio na teži rad u odnosu na prošlu godinu jer ćemo i raditi u mnogo težim uslovima - kaže Andrija koji se na Filipine uputio par nedelja pre takmičara.

- I ove godine sam otišao petnaestak dana ranije u odnosu na takmičare kako bih video kako izgledaju ta ostrva i upoznao se sa čitavim predelom. Naravno, jedan deo producentske ekipe „Vision team” je već bio na terenu i imamo određene informacije. Sve opasnosti ćemo predočiti takmičarima unapred - ističe Andrija koji sa uzbuđenjem očekuje početak takmičenja na neistraženim plažama Karamoana.

- Ove godine mi je „Survivor” još veći izazov nego prošle, na kraju krajeva ja zbog izazova i idem tamo, jer je to retka prilika da čovek vidi takve predele. Jedno je kada vi odete u neku urbanu sredinu ili grad kao što je Manila, a nešto sasvim drugo kada odlazite tamo gde nema infrastrukture i gde su ekstremni uslovi preživljavanja. Recimo, najbliže selo je udaljeno 30 kilometara i nalazi se usred okeana, ali čovek se psihički čeliči u takvim uslovima. Trudićemo se da bude zanimljivije i bolje nego prošle sezone, a takmičarima će sigurno biti mnogo teže. Želim da sam prođem sve igre pre takmičara kako bi se uverili da je sve u redu i izbegli povređivanje - objašnjava ovaj glumac.

Inače, filipinski arhipelag poznat je kako po zanimljivoj flori i fauni, tako i po velikom broju zemljotresa koji svaki dan potresaju ostrva, ali Andrija smatra da nema razloga za strah.

- Ne plašim se zemljotresa. Na ostrvu sam, sad, ako i bude zemljotresa nema zgrade da mi padne na glavu - kaže Andrija u šali.

Milošević je ove godine imao pune ruke posla, a nakon završetka „Survivora” ga očekuju novi glumački zadaci, možda čak i uloga u latinoameričkoj seriji.

- Upravo sam završio snimanje filma „Pare ili život”, koji će početi sa prikazivanjem od septembra. U pripremi je i akcioni film „Član” u kome ću takođe glumiti, a u oktobru ću videti šta će biti sa tom latinoameričkom sapunicom - sumira Milošević svoje planove.

Plemena u borbi 52 dana

Na plaži Gota poluostrva Karamoan iskrcaće se 22 takmičara, 11 muškaraca i 11 žena, koji će biti podeljeni u dva suprotstavljena plemena. Oni će se tokom 52 dana boriti za opstanak u „Survivoru”, titulu jedinog preživelog i vrednu nagradu. Osim što će morati da pobede nepredvidive vremenske uslove i surovu prirodu, takmičare očekuje žestoka međusobna borba. Zanimljivo je da će se u ovoj sezoni na Filipinima pored takmičara iz Srbije i Republike Srpske, naći i učesnici iz Makedonije i Slovenije. Za učešće se prijavilo čak 15.000 kandidata, a broj prijavljenih pripadnica lepšeg pola bio je dvostruko veći nego lane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.