Borba za drugo mesto u finalu, Veliko veće u suzama (Video)

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za drugo mesto u finalu, Veliko veće u suzama (Video)

Kristina, Martina, Milan, Nikola i Vlada u borbi za mesto u finalu morali da vise na štapovima na zidu

Kristina, Martina, Milan, Nikola i Vlada ostali su u borbi za preostala dva mesta u finalu “Survajvera“. Sledeća borba, koja će odrediti drugog finalistu, zahtevala je veliku izdržljivost. Zadatak je bio da stoje na štapovima pričvršćenim za zid i da vade iz zida jedan za drugim dok ne ostanu na samo jednom štapu.

Na samom početku ispala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Martina, koja nije uspela ni da dohvati prvi štap kako bi ga skinula.

Na dugoj strani, među odbačenima, situacija je dosta mirnija. Oni su svesni da ih deli još malo vremena od kraja šoua. I pred sam kraj dočekalo ih je prijatno iznenađenje. Pošto su preostali članovi plemena Sibu već dobili video poruke od svojih najmilijih, red je došao i na članove Velikog veća.

Niko nije ostao imun na pisma koja su pristigla od kuće. Aleks je odmah po prijemu pisma briznula u plač, a čak je i Jelena pustila suzu.

- Pismo je veoma duhovito! Ovo mi nije jedan od najlepših trenutaka ovde, ovo mi je jedan od najlepših trenutaka u životu – rekla je Jelena.

Ava je došla do zaključka da roditelji najbolje poznaju svoju decu, jer su njeni u pismu “sve pogodili”.

-Budi ono što jesi, svoja, iskrena, dobra, ludasta, divlja, kako ti dođe . Ti si nama jedinstvena – stoji u Avinom pismu.

(Telegraf.rs/RTL)


Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.