„Blic“ iznenađenje na ostrvu

Izvor: Blic, 02.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Blic“ iznenađenje na ostrvu

Nakon što su na pustom ostrvu u Panami proveli više od četrdeset dana, hiljade kilometara udaljeni od svoje zemlje i bez ikakvih vesti iz Srbije, takmičari u rialiti serijalu „Survivor” večeras će napokon dobiti priliku da se informišu o spoljnom svetu - i to čitajući „Blic”. Međutim, ono što učesnici „Survivora” nisu znali, to je da i ovo prelistavanje dnevnih novina „Blic” nije nagrada, kako se isprva čini, već još jedna igra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << budući da je pola tekstova sa izmišljenim vestima i lažnim pričama.

Edita, Nemanja i Dule preneli su nam svoje utiske jer su među prvima imali priliku da prelistaju „Blic”, a svim takmičarima je najviše pažnje privukla naslovna strana, na kojoj je bila jedna učesnica „Survivora”, kao i kurs evra.

- Bili smo oduševljeni i šokirani kada smo videli novine. Rale je vrisnuo „Blic!” i bukvalno mi oteo novine iz ruku, koliko se obradovao. Svi smo ih listali i čitali, a najviše pažnje nam je privukao tekst o Bobi (učesnica koja je ispala među prvima) i u početku nismo shvatali da se radi o lažnim novinama - kaže Edita.

- Bilo mi je veoma zanimljivo kada sam video Bobu na naslovnoj strani, ali smo svi posumnjali da nešto nije u redu kada smo videli neke sportske rezultate i kurs evra, koji nas je sve pomutio. Svi su počeli da razmišljaju o parama - priseća se Dule uz osmeh i dodaje da ranije nije imao naviku da čita novine, ali ga je ovoga puta obradovalo što ima priliku da sazna šta se dešava u svetu izvan Bisernih ostrva.

- Oduševio sam se što mogu da pročitam novine posle toliko vremena, a naročito su mi bili zanimljivi tekstovi o Novaku Đokoviću, Radovanu Karadžiću i Mladiću. Međutim, kada smo videli priču o kursu evra, posumnjali smo da je laž - objašnjava Nemanja Palov, koji se kao i većina muškaraca prvo uhvatio za sportske strane.

Međutim, da bi uopšte došli do novina, takmičari su morali da odigraju jednu veoma zanimljivu igru, koja će im otkriti sve ono što nisu znali o sebi, a ni o drugim članovima plemena. Odlaskom Bugija i situacija u plemenu se promenila - dojučerašnji vođa, izbačen je iz igre, a odnos muškaraca i žena na ostrvu nikada nije bio ravnopravniji - ostale su tri devojke i tri muškarca. Ipak, iako su brojčano jednaki, svi razmišljaju o tome kako se taj broj može još smanjiti i kako da baš oni ostanu što duže na ostrvu.

Bilo kako bilo, Bugijev odlazak nikoga nije rastužio, a Rale se čak osmelio i da zapeva pesme Olivera Dragojevića, što mu je za vreme Bugijevog „mandata” bilo zabranjeno. Nemanja, Edita i Vanja galame od ranog jutra, a zašto su se posvađali, kako su se pomirili, kakve se sve priče kriju u lažnim novinama, gledaoci će moći da vide u večerašnjoj epizodi „Surivora”.



Koliko je ko pogodio


Na svim rubrikama, od političke do sportske, u primerku „Blica” koji je dostavljen učesnicima „Survivora” bilo je istinitih, pomalo netačnih i kompletno izmišljenih tekstova. S obzirom na to da je šou sniman tokom prošlog leta, teme su bile vezane za Olimpijadu u Pekingu, kurs evra, hapšenje Mladića" Večeras ćemo videti kako se ko učesnika snašao i da li su pogodili koji su tekstovi tačni a koji ne"

Opširnije na zvaničnom sajtu Survivor Srbija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.