Atraktivna pevačica iz Novog Sada učesnica nove sezona rijalitija “Survivor”: “Volela bih da jedem bube”

Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2024, 18:05

Atraktivna pevačica iz Novog Sada učesnica nove sezona rijalitija “Survivor”: “Volela bih da jedem bube”

Ova lepotica biće deo nove sezone takmičarskog šou programa “Survivor”.
Ivana Štrbac je iz Novog Sada, dugo godina se bavila medicinom, a već desetak godina je aktivna na muzičkoj sceni Srbije.








View this post on Instagram


















A post shared by Šejlica (@strbac_ivana)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

Ivana se pre 13 godina pojavila u muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“, tada je imala kratku plavu kosu i oblačila se skromnije nego danas.
Pevačica je tokom takmičenja dobila mnogo pohvala od pop pevačice Aleksandre Radović, koja je bila u žiriju pomenutog takmičenja, piše Nova.
Dve godine unazad, Ivana snima kavere popularnih pesama na engleskom i srpskom jeziku, a najzapaženiji je kaver za pesmu „Skini tu haljinu“ za koji je talentovana pevačica snimila i interesantan spot sa provokativnim krajem.

Ivana je spremna da pred kamerama na pustom ostrvu pokaže pravu stranu svoje ličnosti, kao i da svojim glasom zabavi gledaoce.
Uz neverovatan šarm i osmeh, ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica nove sezone ovog takmičarskog šou programa.
– Volela bih da jedem bube, neće mi biti problem da to jedem, samo ne bih volela da jedem pačiji fetus, ali ću jesti bube i crve. Na Tajlandu sam jela škorpione i bube, a imam kući guštera, volim životinje.








View this post on Instagram


















A post shared by Šejlica (@strbac_ivana)


Novosađanka Nataša Kondić jedna od pobednica Survivora

Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.