Za prekogranične projekte 15,1 milion evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2012, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za prekogranične projekte 15,1 milion evra

SUBOTICA -

Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije i Nacionalna agencija za razvoj Mađarske objavili su danas 3. poziv za prikupljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije.

Progam sufinansira Evropska unija, a za zainteresovane je dostupno ukupno 15,1 milion evra.

Kako se navodi u saopštenju Informacionog centra IPA CBC programa Mađarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - Srbija određene su dve prioritetne mere: Infrastruktura i okruženje i Ekonomija, edukacija i kultura u okviru kojih se mogu prijavljivati predlozi projekata.

Informacioni dani povodom raspisivanja 3. poziva za prikupljanje predloga projekata biće organizovani 28. marta u Somboru, 29. marta u Kikindi i 30. marta u Novom Sadu.

Rok za predaju predloga projekata je 30. maj 2012. godine, a sve dodatne informacije dostupne su na programskoj internet stranici www.hu-srb-ipa.com, odnosno putem telefona Informacionog centra u Subotici, na broj 024-553-003.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.