Za godinu dana asfaltirano više od sto ulica

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za godinu dana asfaltirano više od sto ulica

Subotica je rekorder po kilometraži ulica u odnosu na broj stanovnika, ali takođe ima i najveći broj neasfaltiranih ulica u Vojvodini, baš zbog svoje razuđenosti, rekao predsednik Skupštine grada Slavko Parać

SUBOTICA - U Subotici je od marta prošle do aprila ove godine asfaltirano više od 100 ulica, izjavio je predsednik Skupštine grada Slavko Parać.

"Subotica je rekorder >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po kilometraži ulica u odnosu na broj stanovnika, ali takođe ima i najveći broj neasfaltiranih ulica u Vojvodini, baš zbog svoje razuđenosti. Takav slučaj je i sa ostalom infrastrukturom, strujom, vodom i kanalizacijom", rekao je Parać.

Na nedavnoj svečanosti povodom asfaltiranja atarskog puta u naselju Verušić predsednik subotičke Skupštine je ocenio da je grad "jako mnogo uradio po tom pitanju, ali će imati još jako puno posla", te da je velika stvar i to što asfalt dobijaju i atarski putevi.

"Imamo jedan broj sela i gradskih mesnih zajednica koja nemaju neasfaltiranih ulica, ali imamo još dosta posla. Moramo voditi računa o poštovanju redosleda, što znači da prvo moraju da se izrade planska dokumenta, zatim postave vodovodna i kanalizaciona mreža, a tek posle toga asfalt, kako ne bi smo te ulice kasnije raskopavali", rekao je Parać.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.