Subotica: Stotinu ulica pod asfaltom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2012, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Stotinu ulica pod asfaltom

SUBOTICA -

U Subotici je od marta prošle do aprila ove godine asfaltirano više od 100 ulica, izjavio je predsednik Skupštine grada Slavko Parać.

"Subotica je rekorder po kilometraži ulica u odnosu na broj stanovnika, ali takođe ima i najveći broj neasfaltiranih ulica u Vojvodini, baš zbog svoje razuđenosti. Takav slučaj je i sa ostalom infrastrukturom, strujom, vodom i kanalizacijom", rekao je Parać.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na nedavnoj svečanosti povodom asfaltiranja atarskog puta u naselju Verušić, predsednik subotičke Skupštine je ocenio da je grad "jako mnogo uradio po tom pitanju, ali će imati još jako puno posla", te da je velika stvar i to što asfalt dobijaju i atarski putevi.

"Imamo jedan broj sela i gradskih mesnih zajednica koja nemaju neasfaltiranih ulica, ali imamo još dosta posla. Moramo voditi računa o poštovanju redosleda, što znači da prvo moraju da se izrade planska dokumenta, zatim postave vodovodna i kanalizaciona mreža, a tek posle toga asfalt, kako ne bi smo te ulice kasnije raskopavali", rekao je Parać.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za godinu dana asfaltirano više od sto ulica

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012

Subotica je rekorder po kilometraži ulica u odnosu na broj stanovnika, ali takođe ima i najveći broj neasfaltiranih ulica u Vojvodini, baš zbog svoje razuđenosti, rekao predsednik Skupštine grada Slavko Parać..SUBOTICA - U Subotici je od marta prošle do aprila ove godine asfaltirano više od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.