Vučić: Brza pruga će biti završena pre roka, Beograd-Subotica sat i 10 minuta

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 11:36

Vučić: Brza pruga će biti završena pre roka, Beograd-Subotica sat i 10 minuta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će brza pruga od Novog Sada do Subotice biti završena pre roka.

Takođe je najavio i da će se tada od Beograda do Subotice stizati za sat i 10 minuta.

Kada je reč o železničkoj infrastrukturi i izgradnjom brze pruge, Vučić kaže da su najzadovoljniji oni koji su bili najviše protiv toga i koji su govorili da nikada neće postojati brzi voz, a da sada dolaze na kafu iz Novog Sada u Beograd, kao i da vole >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da dođu i na proteste.

"Voleo bih da su malo masovniji ti protesti više bismo novca mogli da naplatimo kroz vozne karte i više bi ostajalo u kasi 'Železnice Srbije'", rekao je Vučić.

Govoreći o pruzi Beograd - Budimpešta i o tome dokle se stiglo sa radovima, Vučić je rekao da se brže od roka radi Novi Sad - Subotica i da će Srbija značajno pre Mađarske završiti svoj deo pruge.

"Subotica je jedan od najlepših gradova u Srbiji, na Paliću je mnogo toga izgrađeno i tek će biti, a to završavamo za godinu dana, za godinu i dva meseca bi trebalo da se vozimo Novi Sad - Subotica, što znači Beograd - Subotica sat i 10 minuta", istakao je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.