Izvor: Sportski Žurnal, 10.Maj.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrščani zaustavili Pantere

HEMOFARM – FMP 100:92 (25:9, 27:22, 20:29, 28:32)
VršacDvorana: Milenijum. Gledalaca: 1300. Sudije: Belošević, Vlahović i Mažić.
HEMOFARM ŠTADA: Pavković 26, Lambić, Božović 9, Krstović 7, Šutalo 3, Savović 21, Knežević, Petrović, Jeremić 22, Mitrović, Maraš 9, Anđušić 3.
FMP: Čović 8, Subotić 20, Bauman 11, Ilić 12, Smiljanić 10, Milovanović, Stojadinović, Radivojević, Ivelja 3, Dimić 5, Milutinović 21, Živanović 2.

Hemofarm Štada je slistio FMP u utakmici u kojoj se pitanje pobednika nije postavljalo ni jednog trenutka. Već posle dva minuta narandžasti su poveli 9:0, prinudili Acu Petrovića, trenera Pantera iz Železnika, da zatraži tajm-aut koji ni malo nije promenio dešavanja na parketu.
Sevale su kontranapadi domaćina, trojke Pavkovića, Maraš je dominirao u odbrani, Savović u napadu i Hemofarm je već u 15. minutu imao neverovatnih 30 poena viška.
Tada je došlo do malog opuštanja, Subotić je inicirao seriju gostiju kojom su se spustili ispod 20 razlike, ali već posle prvih 20 minuta bilo je jasno ko će biti pobednik.
Činilo se da će preostalo vreme poslužiti za zabavu publike na tribinama i klađenje kojom razlikom će se završiti utakmica.
Međutim, Panteri su iskoristili opuštenost „narandžastih” i preko Milutinovića i Smiljanića već u trećem periodu došli na granicu od 10 poena zaostatka.
Ipak, Božović je zakucavanjem doneo domaćinu, ali FMP uzvratio i u 32. minutu zaostajao je samo osam poena.
Međutim, Hemofarm je brzo konsolidovao redove i uspeo da dođe do bodova. 

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.