Izvor: Sportal.rs, 24.Maj.2024, 20:32

Voždovac napravio epski preokret, ali ispao iz Superlige! Infarkt završnica, Javor i Železničar idu u baraž

Voždovac nije uspeo. Iako su napravili veliki preokret protiv Radnika, kada su posle 0:2 stigli do pobede rezultatom 3:2, ipak smo videli suze Zmajeva koji su ispali u Prvu ligu Srbije. Sa druge strane, Javor i Železničar su odigrali nerešeno (1:1) i tako obezbedili doigravanje protiv drugoligaša Inđije i Tekstilca. IMT je bodom u Subotici uspeo da obezbedi direktan opstanak, dok Nišlije nisu ni morale da brinu za preokret.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Voždovac ispao iz Superlige, Javor i Železničar u baražu za opstanak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024

Fudbaleri Voždovca ispali su iz Superlige, iako su večeras na svom stadionu pobedili Radnik iz Surdulice 3:2 u poslednjem kolu Superlige...Radnik je poveo 2:0 golovima Vukašina Bogdanovića u 14. i Petra Kunića iz penala u 58. minutu. Preokret za Voždovac doneli su Mateja Bubanj u 59, Džunior Flemings...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.