Vojvodina pala na Karaburmi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina pala na Karaburmi

BEOGRAD -

Vojvodina je nastavila sa bledim igrama u prolećnom delu sezone, pošto je na Karaburmi izgubila od OFK Beograda golom Amera Osmanagića u 64. minutu.

Fudbaleri Slobode pobedili su danas u Užicu ekipu subotičkog Spartaka sa 2:0 (0:0) u utakmici 20. kola Superlige.

Prvi gol na meču viđen je početkom drugog poluvremena, kada je domaći tim sa bele tačke u vođstvo doveo Savo Kovačević.

Prethodno je u kaznenom prostoru Subotičana oboren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napadač Tijago Galvao.

Sloboda je bila bolji rival i u prvom poluvremenu, imala nekoliko izglednih šansi, ali je otpor gostiju uspela da slomi tek u drugih 45. minuta.

Kovačević je finišu meča postigao drugi gola na asistenciju Jovice Vasilića, kada je sa dva-tri metra savladao protivničkog golmana.

Gosti su pripretili u 64. minuta, kapiten Torbica je uputio nezgodan šut ka golu Darka Božovića, ali nije bilo promene rezultata.

Radnički iz Kragujevca nije opravdao epitet favorita protiv BSK-a (1:1), a bez pobednika bilo je i u duelu Jagodine i Rada.

Rezultati i strelci 20. kola Superlige:

Jagodina - Rad 1:1 (Krstić 39. penal - Stanojević 28. penal)

OFK Beograd - Vojvodina 1:0 (Osmanagić 64)

Sloboda - Spartak 2:0 (Kovačević 54, penal, 85)

Novi Pazar - Javor 1:0 (Kecap 64)

Radnički - BSK 1:1 (Spalević 7 - Nedović 40. a.gol)

Crvena zvezda - Borac (18h)

Nedelja:

Hajduk - Partizan (14.30)

Metalac - Smederevo (14.30)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJVODINA PALA NA KARABURMI, UŽIĆANI SLAVILI

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012

Radnički iz Kragujevca nije opravdao epitet favorita protiv BSK-a (1:1), a bez pobednika bilo je i u duelu Jagodine i Rada..UŽICE - Fudbaleri Slobode pobedili su danas u Užicu ekipu subotičkog Spartaka sa 2:0 (0:0) u utakmici 20. kola Superlige...Prvi gol na meču viđen je početkom drugog poluvremena,...

Nastavak na Kurir...

Vojvodina poražena na Karaburmi

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2012

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na Karaburmi od OFK Beograd rezultatom 1:0 u prvoj utakmici 20. kola Jelen Superlige.

Nastavak na Radio 021...

Vojvodina pala na Karaburmi, Užićani slavili

Izvor: Glas javnosti, 24.Mar.2012

UŽICE - Fudbaleri Slobode pobedili su danas u Užicu ekipu subotičkog Spartaka sa 2:0 (0:0) u utakmici 20. kola Superlige.   Prvi gol na meču viđen je početkom drugog poluvremena, kada je domaći tim sa bele tačke u vođstvo doveo Savo Kovačević. Prethodno je u kaznenom prostoru Subotičana...

Nastavak na Glas javnosti...

Trofej čekan dugih 89 godina

Izvor: B92, 25.Mar.2012, 01:10

Fudbaleri Lokerena, belgijskog kluba osnovanog 1923. godine, osvojili su prvi trofej u klupskoj istoriji...U finalu Kupa Lokeren je bio bolji od Kortrijka, 1:0 a gol odluke postigao je u 77. minutu igre mladi reprezentativac Tunisa Hamdi Harbaui...Uspeh ekipe koju vodi Peter Maes još je veći ako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.