VIDEO: Kosan počeo POBEDOM - Haskić okrenuo na Čairu!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kosan počeo POBEDOM - Haskić "okrenuo" na Čairu!

U prvoj utakmici pod vođstvom novog trenera, Nišlije savladale Spartak. Subotičani prvi dali gol, ali se onda "pojavio" najbolji strelac prošle sezone...

Foto: MN Press

Milorad Kosanović bio je nervozan, ali i uspešan na svom debiju u Nišu!

Novi trener Radničkog video je trijumf svog tima u meču protiv gostiju iz Subotice, koji su prvi poveli, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost do kraja.

Za to je bio najzaslužniji Nermin Haskić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centarfor Radničkog, najbolji strelac prošle sezone Superlige i heroj ovog trijumfa Nišlija.

Radnički - Spartak 2:1 (0:0)

Posle nezanimljivih prvih 45 minuta, tokom kojih je centarfor domaćih Stefan Mihajlović propustio dve dobre šanse, Subotičani su stekli prednost golom Stefana Denkovića.

U prvom delu meča je pogodio stativu, a u drugom je odlično reagovao na centaršut Mladenovića i udarcem glavom savladao Nikolu Petrovića, za 0:1.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

Od tog trenutka, Radnički je krenuo žustrije u napad i to mu je ekspresno donelo izjednačenje - odličnim golom Nermina Haskića. Od početka sezone čekale su ga Nišlije i dočekale ove večeri, kada je bilo veoma teško.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

U 71. minutu, Haskić je pogodio i drugi put, posle lepe akcije Saše Stojanovića i Stefana Đorđevića.

Pogledajte trenutak odluke.

Izvor: TV Arena sport/MONDO

Defanzivac domaćih Veljko Batrović isključen je u nadoknadi vremena drugim žutim kartonom, a Denković je dobro šutirao iz "slobodnjaka" sa oko 20 metara, ali je lopta otišla zamalo iznad prečke.

Rezultat je ostao isti, a Kosanović je u napetoj završnici dobio žuti karton zbog svađe sa klupom gostiju.

Posle meča, u izjavi za TV Arena sport, iskusni trener rekao je da je na prvom mestu zadovoljan zbog bodova.

"Zadovoljan sam i jednim delom igre i odnosom igrača prema igri, ali jako je veliki problem kad pravite igru sa centarhalfom i centarforom, a bez veznih igrača. Danas smo se opredelili da imamo inicijativu, ali bez smišljene igre na sredini terena i bez dubine. Dali smo dva gola, mogli smo još... Dobro je, sve je dobro, idemo dalje. Da završimo i sledeću utakmicu, pa da u dve nedelje (pauze) uradimo nešto kvalitetnije".

Na pitanje čime je zadovoljan u svom debiju, naglasio je igru nekoliko igrača.

"Ima dobrih stvari kod pojedinih igrača. Recimo, Ostojić je vrlo korektan igrač, na njemu možemo gajiti odbranu. Mali Đorđević je sve bolji i bolji. Gore imamo Haskića i bokove dosta dobre, brze, hitre. Malo nisu obučeni za određena taktička kretanja, za igru u 'dubinu' ali to ćemo doraditi. Tu imamo problem. Melega hoćemo da podignemo, on ima kvalitet, ali nije igrao dugo. Mali Batrović pokazuje da ima srce i znanja... Nema balansa, a to ćemo potruditi da uradimo u ovih nedelju dana, koliko imamo prostora da dovodimo nove igrače", dodao je Kosanović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kosanović pobedom započeo trenersku karijeru u Radničkom

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Avg.2019, 10:20

Milorad Kosanović je pobedom započeo trenersku karijeru u Radničkom. Nišlije su nakon velike borbe savladale Spartak rezultatom 2:1, a junak meča bio je dvostruki strelac Nermin Haskić. Bili su to prvi golovi prošlogodišnjeg najboljeg strelca lige u novoj sezoni...Novi šef struke Nišlija nije...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.