VIDEO: Da li je ovo dokaz da nisu bila čista posla na Omladinskom stadionu?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li je ovo dokaz da nisu bila čista posla na Omladinskom stadionu?!

Utakmica 11. kola Super liga Srbije OFK Beograd - Spartak podigla je mnogo bure u srpskoj javnosti. Zašto su Subotičani igrali sa rezervnim timom? Kako su kladionice znale danima da se nešto "mulja" na Omladinskom stadionu? Po starom dobrom običaju u Srbiji, svi sve znaju, ali dokazi se traže. Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" obelodanio je zanimljiv detalj, koji može da bude veoma interesantan.

- Prilikom izvođenja penala za FK Spartak, u momentu izvođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << penala jasno se čuje glas nepoznatog lica "baci mu se levo"... Da li je to neki navijač, predstavnik kluba, da li je sve to slučajno ili nije, to ne znamo... Ali je veoma interesantno - naveo je Sindikat.

U Spartaku se pravdaju da je njihovo pravo s kojim igračima će da igraju, pozivajući se na slučaj Partizana, koji je u trećem kolu Super lige u Novom Pazaru izveo rezervni sastav.

Pogledajte snimak "Sportnetwork-a" i pogotovo obratite pažnju na detalj koji počinje od 2,10.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.