Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Mar.2024, 12:49

Uhapšena Subotičanka zbog trgovine ljudima

SUBOTICA – Zajedničkim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici i Kikindi uhapsili su G. Ć. (1970) iz okoline Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima. Ona se sumnjiči da je tokom prošle godine u iznajmljenoj kući u Subotici više puta primorala svoju maloletnu ćerku na prostituciju, a novac prisvajala […]
Vest Uhapšena Subotičanka zbog trgovine ljudima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Subotičanin osumnjičen za krijumčarenje migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su D. S. (42) iz Subotice zbog sumnje da je organizovao taksi prevoz, dostavljanje hrane, sredstva za higijenu i punjače za mobilne telefone iregularnim migrantima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.