Uhapšen  šesti napadač za napad na Bulevaru Zorana Đinđića

Izvor: RadioCity.rs, 11.Dec.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen šesti napadač za napad na Bulevaru Zorana Đinđića

Ovaj 21- godišnji Nišlija (G.R.) uhapšen je u saradnji sa policijom iz Subotice na osnovu raspisane potrage, saopštili su iz niške policije.
On je osumnjičen za krivično delo ubistvo u pokušaju i tereti se da je 22. novembra, pola sata posle ponoći, na Bulevaru dr Zorana Đinđića, zajedno sa petoricom mladića, nožem naneo teške telesne povrede dvadeset trogodišnjem mladiću iz Niša. 
Na osnovu rešenja sudije za prethodni postupak višeg suda u Nišu, G. R. biće sproveden u Kazneno – popravni zavod u Nišu.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

NI: Priveden i šesti napadač na maldića

Izvor: OkRadio.rs, 11.Dec.2014

Još jedan osumnjičeni za napad na mladića (23) iz Niša, G.R. (22) uhapšen je u Subotici. Šest osoba brutalno je pretuklo mladića 22. novembra pola sata posle ponoći na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu. Pre dve nedelje uhapšena su četiri punoletna i jedan maloletan momak. G.R. je osumnjičen...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.