Ubistvo nožem na subotičkom buvljaku, pucanjem u vazduh policajac sprečio novi zločin ispred bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo nožem na subotičkom buvljaku, pucanjem u vazduh policajac sprečio novi zločin ispred bolnice

Jedan muškarac je ubijen, a više osoba povređene u dve povezane tuče danas u Subotici.

Šesdesetdvogodišnjak je podlegao povredama od uboda nožem, koje je zadobio u prvoj tuči na subotičkom buvljaku, a sin ubice je povređen u drugoj tuči, koja je izbila u krugu bolnice u Subotici.

Neraščišćeni porodični odnosi, prema izvorima bliskim istrazi, odneli su jedan život danas u Subotici.

Grupa Roma napala je F.B. na subotičkom buvljaku, a napadnuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je nožem naneo povrede jednom od napadača, šesdesetdvogodišnjem muškarcu, koji je podlegao ranama u subotičkoj bolnici.

Prema pisanoj izjavi načelnika Policijske uprave u Subotici Nenada Sekulića, policija je u bolnicu prevezla i F.B. koji je takođe povređen u tuči.

I ostali učesnici su ubrzo stigli u bolnicu, gde su nastavili sukob, tokom kojeg je nožem napadnut i povređen sin F.B.

Sukob je prekinuo policajac koji je ispalio dva hica pištoljem u vazduh. Tom prilikom niko nije povređen, a napadač je savladan.

Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca Branislav Rankov, a policija i interno obezbeđenje su kontrolisali vozila i lica koja su posećivala bolnicu.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.