Izvor: Pančevac-online.com, 10.Dec.2022, 12:44

UŽAS U SUBOTICI: OTAC UBIO SINA A SUPRUZI NANEO TELESNE POVREDE! Posvađali se i onda je usledio nasilini obračun sa porodicom!

U porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici u Subotici otac D. J. (50) je ubio sina M. J. (23), a supruzi je naneo fizičke povrede. Ubistvo se dogodilo sinoć nakon svađe, posle čega je usledio nasilni obračun oca sa članovima porodice. Majka je pozvala policiju, a osumnjičeni je uhapšen u porodičnoj kući. Više javno tužilaštvo u […] The post UŽAS U SUBOTICI: OTAC UBIO SINA A SUPRUZI NANEO TELESNE POVREDE! Posvađali se i onda je usledio nasilini obračun sa porodicom! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dejan nožem ubio sina (23), na Fejsbuk postavljao slike srećne porodice: Detalji zločina u Subotici

Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2022

Dejan J. (50) iz Subotice, koji je sinoć nakon svađe nožem usmrtio sina (23) i zadao više udaraca supruzi, često je postavljao fotografije porodice na svom Fejsbuk nalogu prenose Novosti.. Na osnovu fotografija može se nezvanično zaključiti da osumnjičeni za svirepo ubistvo ima troje dece, dva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.