Izvor: Luftika.rs, 10.Dec.2022, 15:16

Dejan nožem ubio sina (23), na Fejsbuk postavljao slike srećne porodice: Detalji zločina u Subotici

Dejan J. (50) iz Subotice, koji je sinoć nakon svađe nožem usmrtio sina (23) i zadao više udaraca supruzi, često je postavljao fotografije porodice na svom Fejsbuk nalogu prenose Novosti.
Na osnovu fotografija može se nezvanično zaključiti da osumnjičeni za svirepo ubistvo ima troje dece, dva dečaka i jednu devojčicu.
Navodi se da je završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.
Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << do tragedije je došlo u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici.
Osumnjičeni Dejan je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.
Tužilaštvo prikuplja podatke i obaveštenja u pravcu kvalifikacije izvršenog dela kao teškog ubistva više lica u pokušaju.
– On se sumnjiči da je sinoć nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici – navodi se u saopštenju MUP-a.
Izvor: Telegraf
Jeziv zločin u Subotici, otac ubio sina, pretukao ženu

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"OTAC JE BIO TEMPIRANA BOMBA" Milan (23) došao kod roditelja na vikend, tata mu presudio nožem, komšije van sebe: "Kako možeš rođeno dete ubiti, kako?!"

Izvor: Blic, 10.Dec.2022

Stravičan porodični zločin odigrao se sinoć u Subotici kada je Dejan J. (50) ubio sina Milana J., starog 23 godine, najstarije od svoje troje dece, u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici, a suprugu Maju J. (47) je zatim napao i zadao joj je više udaraca po glavi i telu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.