U martu još malo zime

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Feb.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U martu još malo zime

Prema najavama meteorologa danas malo toplije i uz retku pojavu kiše, a od utorka postepeno hladnije.

VREME ove subote biće prijatnije i toplije odnosu na jučerašnji kišni dan. Biće promenljivo oblačno, uz sunčane intervale, retku pojavu kratkotrajne kiše popodne na zapadu. Najviše temperature biće od devet stepeni Celzijusovih u Subotici, do 15 na jugu Srbije. Do utorka sve toplije, a onda sledi hladniji period.
- U nedelju i ponedeljak očekujemo porast temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << u svim krajevima uz pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu olujni sa udarima oko 100 kilometara - kažu u "Meteosu". - Biće to varijanta tople košave. U ponedeljak stiže prolazna kiša i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Otopiće se i ono malo snega u višim planinama iznad 1.500 metara. Od utorka, prvog dana marta, do kraja sedmice, ipak, postepeno hladnije i promenljivo vreme sa povremenim padavinama. U nižim predelima kiša, a u planinama iznad 1.000 metara i sneg.
Kako u "Meteosu" kažu, februar koji je za nama biće najtopliji do sada zajedno sa februarom 1966. godine.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.