Delimično razvedravanje, do 14 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2016, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delimično razvedravanje, do 14 stepeni

U Srbiji će danas ujutru biti pretežno oblačno još ponegde sa slabom kišom uglavnom na jugu, a tokom dana očekuje se delimično razvedravanje.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, krajem dana i tokom noći u pojačanju.

Najniža temperatura biće od -1 do 4 stepena, najviša od 9 do 14 stepeni.

I u Novom Sadu će biti jutro oblačno, tokom dana delimično razvedravanje. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće oko 3, najviša oko 11 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 5. marta, u nedelju i ponedeljak pre podne u većem delu biće suvo, toplo i vetrovito, sa umerenim i jakim, u košavskom području i olujnim, južnim i jugoistočnim vetrom koji ce u ponedeljak krajem dana biti u slabljenju.

U ponedeljak sredinom dana u zapadnim i severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje s kišom, a moguća je pojava i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Od utorka promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, ponegde sa slabom kišom

Izvor: B92, 27.Feb.2016

U Srbiji će ujutro biti pretežno oblačno još ponegde sa slabom kišom uglavnom na jugu a tokom dana će doći delimično razvedravanje...Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći u pojačanju. Najniža temperatura kretaće se od -1 do 4 a najviša od 9 do 14 stepeni...U...

Nastavak na B92...

Danas toplije, temperatura i do 14 stepeni

Izvor: Blic, 27.Feb.2016

U Srbiji će ujutru biti pretežno oblačno još ponegde sa slabom kišom uglavnom na jugu, a tokom dana očekuje se delimicno razvedravanje...Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, krajem dana i tokom noći u pojačanju...Najniža temperatura...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.