Tole gradi reflektore u Užicu

Izvor: B92, 26.Jul.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole gradi reflektore u Užicu

Predsednik FSS Tomislav Karadžić postavio je kamen temeljac za izgradnju reflektorskih stubova na Gradskom stadionu u Užicu.

Reflektori bi u gradu na Đetinji trebalo da prorade do sredine septembra.

Karadžić je potpisao i memorandum o razumevanju sa gradonačelnikom Užica Sašom Miloševićem i predsednikom Upravnog odbora FK Sloboda Draganom Subotićem, kojim se obavezao da će FSS pomoći izgradnju reflektora sa 130.000 evra i pozajmicom klubu za finansiranje izgradnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Izgradnja reflektora koštaće 25 milona dinara bez PDV-a, a finansiraćemo je uz pomoć pozajmice FŠ i sponzora koji podržavaju Slobodu, na čelu sa šabačkim Farmakomom“, rekao je za Tanjug Subotić.

Gradonačelnik Milošević najavio da će radovi na izgradnji reflektora početi njakasnije za 10 dana, po pribavljanju gradjevinskih dozvola i kompletne dokumentacije.

Reflektori će biti svečano pušteni u rad 14. septembra na utakmici 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana, najavio je Karadzić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tole gradi reflektore u Užicu

Izvor: B92, 26.Jul.2013

Predsednik FSS Tomislav Karadžić postavio je kamen temeljac za izgradnju reflektorskih stubova na Gradskom stadionu u Užicu...Reflektori bi u gradu na Đetinji trebalo da prorade do sredine septembra...Karadžić je potpisao i memorandum o razumevanju sa gradonačelnikom Užica Sašom Miloševićem...

Nastavak na B92...

Stadion u Užicu dobija reflektore za gostovanje Partizana

Izvor: Press, 26.Jul.2013

Karadzić je potpisao i memorandum o razumevanju sa gradonačelnikom Užica Sašom Miloševićem i predsednikom Upravnog odbora FK Sloboda Draganom Subotićem, kojim se obavezao da će FSS pomoći izgradnju reflektora sa 130.000 evra i pozajmicom klubu za finansiranje izgradnje...- Izgradnja reflektora...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.