TRAGEDIJA KOD SUBOTICE: Srušila se letelica zmaj, muškarac stradao prilikom prvog samostalnog leta!

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD SUBOTICE: Srušila se letelica "zmaj", muškarac stradao prilikom prvog samostalnog leta!

Prilikom svog prvog samostalnog leta motornim zmajem u četvrtak ujutru u blizini aerodroma Bikovo, kod Subotice, poginuo je Srđan Džoganović (39) iz Bajše, sela kod Bačke Topole Prilikom svog prvog samostalnog leta motornim zmajem u četvrtak ujutru u blizini aerodroma Bikovo, kod Subotice, poginuo je Srđan Džoganović (39) iz Bajše, sela kod Bačke Topole. Nesreća se dogodila oko 6.45 časova, a neposredno pre nje, Džoganović je leteo sa instruktorom. - Tada je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bilo u redu ali kada je poleteo sam, posle pet minuta počeo je da kruži, pravi sve manje krugove i na kraju pao na obližnju njivu - kratko su nam rekli na aerodromu Bikovo. PROČITAJTE JOŠ - NESREĆA TOKOM OBUKE: Pao vojni avion, pilot stradao, kopilot nepovređenPretpostavlja se da je uzrok pada neki zdravstveni problem nastradalog, ali će konačnu reč dati komisija civilnog vazduhoplovstva.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI I POSLEDNJI LET MOTORNIM ZMAJEM Muškarac u Subotici poginuo tri minuta od poletanja: "Trebalo je da napravi krug i da sleti"

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Srđan Džoganović (39), iz sela Bajša kod Bačke Topole, poginuio je u četvrtak ujutru nakon pada motornog zmaja kojim je prvi put samostalno upravljao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.