Subotičani spremni za revanš: Pokazaćemo da smo pravi!

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičani spremni za revanš: Pokazaćemo da smo pravi!

Fudbaleri Spartaka će sutra od 20.45 časova odigrati revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u gostima Kolerejnu.

U prvom duelu odigranom u Novom Sadu, nije bilo pobednika (1:1) pa bi trijumf u predstojećem meču za oba rivala predstavljao kartu za narednu fazu u kojoj ih očekuje dvomeč sa prapkom Spartom.

Uoči utakmice u Severnoj Irskoj Savo Pavićević, trener u stručnom štabu Subotičana, ne skriva optimizam.

"Jasno je da nismo pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << maksimum u prvom meču, sigurno možemo bolje. Igrali smo protiv čvrstog i disciplinovanog rivala, branili su se sa devet igrača, ali je to njihov stil i pokazali su kako se brane boje kluba. Mi smo izvukli pouke iz tog meča, analizirali smo, imali sastanke i igrači su imali sastanak, a zaključak je da moramo bolje, disciplinovanije i preciznije. Atmosfera je dobra, momci su svesni da su u prvom meču bili ispod nivoa i da sada moraju da pokažu maksimum. Protivnik ima kvallitet, ali mi možemo da, timskom igrom koja nas je uvek krasila, prođemo u narednu rundu", rekao je nekadašnji defanzivac, danas pomoćnik Vladimira Gaćinovića.

Mlai vezni fudbaler Nemanja Glavčić istakao je da su igrači izvukli pouke iz prvog meča i da spremno dočekuju revanš.

"Imamo protiv sebe ekipu koja se disciplinovano brani, imaju dobar defanzivan blok, nemaju mnogo ambicija u napadu. U Novom Sadu su svoju nameru odradili perfektno. Mi smo, uprkos njihovoj dobroj odbrani, uspeli da stvorimo sijaset prilika, ali nismo uspeli da postignemo više od jednog gola. Pred nama imamo još 90 minuta igre da pokažemo kvalitet, da smo prava ekipa. Ako budemo igrali kako smo to i navikkli, u visokom ritmu, sa mladim i poletnim timom, malo ko može da nam parira", istakao je Glavčić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.