SUBOTIČANI OPLjAČKANI U LONDONU: Igrači Spartaka ostali bez kopački

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIČANI OPLjAČKANI U LONDONU: Igrači Spartaka ostali bez kopački

Fudbaleri Spartaka iz Subotice imali su neprijatno iskustvo na aerodromu u Londonu, pošto su opljačkani Fudbaleri subotičkog Spartaka opljačkani su u Londonu na putu ka revanš utakmici 1. kola Lige Evrope protiv Kolerajna iz Severne Irske, prenosi Sportski žurnal.Kapiten ekipe Dejan Kerkez i novajlija Slađan Rakić su na aerodromu Hitrou, pred nastavak puta za Belfast, utvrdili da im nedostaju kopačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u koferima.Pročitajte još: STANjE STADIONA I TERENA NA KOJIMA SE IGRA SUPERLIGA: Lopta staje bez drenažeOni su odmah potpisali prijavu da im nedostaje oprema, a i ostali igrači Spartaka požalili su se da su im ispremeštane stvari.Spartak i Kolerajn su u prvom meču odigrali 1:1, a revanš je na programu sutra od 20.45.Pročitajte još: TEŠKOM MUKOM DO SUDUVE: Ben i Krstičić u finišu slomili Spartaks
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Neprijatnost za fudbalere Spartaka po sletanju na Hitrou: Dvojac Golubova ostao bez kopački!

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018

Fudbaleri Spartaka su jutros krenuli put Belfasta na revanš meč prvog kola kvalifikacija Lige Evrope protiv Kolerejna, ali su po sletanju na londonski aerodrom Hitrou doživeli veliku neprijatnost - dvojici fudbalera ukradene su kopačke!

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.